www.dignet.ba | @dignet

O Nama


O Nama

DignetSoftware d.o.o. je informatička tvrtka osnovana 2010. godine. Osnivači i partneri tvrtke stručnjaci su koji su godinama akumulirali svoje znanje, a želja im je bila ponuditi tržištu ozbiljnost, kvalitetu i stručnost.

Aktivnosti DignetSoftware d.o.o. ciljano su usmjerene na praćenje i podršku poslovnim procesima poslovnih subjekata, sve to zasnovano na Microsoftovim tehnologijama.

U desecima tisuća poslovnih subjekata, u najvećem dijelu zemalja svijeta, Microsoft se potvrdio sa svojim poslovnim sustavom Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnom vertikalom LS Retail. Upravo to su rješenja na kojima svoje aktivnosti temelji DignetSoftware.

DignetSoftware bavi se projektiranjem i implementacijom poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV. Plan razvoja predviđa da, i u slučaju ulaska u neke druge segmente ICT poslovanja, ostaje u najvećem dijelu svojih aktivnosti fokusiran na projektiranje i implementaciju ERP sustava
Primjer je integracija sa drugim sustavima ili Sharepoint-om.

DignetSoftware bavi se pretežito projektiranjem i implementacijom poslovnih rješenja potrebnih poslovnim subjektima da bi njihovi zaposlenici imali dobru osnovu za brži i kvalitetniji rad te ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata. Istovremeno ta poslovna rješenja omogućuju menadžerima dobivanje informacija na temelju kojih mogu donositi brze i kvalitetne poslovne odluke sukladno potrebama današnjeg tržišta.

DignetSoftware pruža usluge koje su također u funkciji poboljšanja i unapređivanja poslovanja, smanjivanja praznog hoda u svakodnevnom radu, automatizacije poslovnih procesa što sve rezultira ugodnijim radom kako za zaposlenike tako i za menadžere.

Aktivnosti kojima se bavi DignetSoftware stvaraju bolju poslovnu klimu u svakom poslovnom subjektu i omogućuju fokusiranje poslovnog subjekta na temeljni posao kojeg obavlja, a ne na rješenja koja pomažu u ostvarivanju temeljnog posla.

Rješenjima i uslugama koje nudi i implementira DignetSoftware omogućuju poslovnom subjektu pojednostavljivanje poslovnih procesa i ostvarivanje boljih poslovnih rezultata.

DignetSoftware djeluje kao neformalni cluster. Zahvaljujući tome ima na raspolaganju i može svojim korisnicima u svakom trenutku osigurati usluge odgovarajućeg broja vrhunskih stručnjaka koji će u optimalnom vremenskom okviru pomoći u rješavanju vaših poslovnih problema, često smanjenju troškova poslovanja, a svojim poslovnim savjetima omogućiti kvalitetnije pozicioniranje vaše tvrtke na tržištu.

DignetSoftware prepoznat je na tržištu u poslovnoj zajednici u Hrvatskoj, ali i u regiji. Zahvaljujući toj činjenici imamo respektabilne klijente ne samo u Hrvatskoj, već i u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.